Necip Fazıl İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ İmam Hatipli olma bilincine sahip olmuş, akademik olarak başarılara ulaşmış bir okul olma yolunda olmaktır.

Misyon: MİSYONUMUZ Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin mili ve manevi eğitimlerini ve başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz. Milli ve manevi değerlerine sahip çıkan kendine güvenli; çevresine saygılı; özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Doğal gaz kalorifer sistemi ile ısınmaktadır.
Yabancı Dil: İngilizce, Arapça
Servis Bilgisi: Okulumuza toplu taşıma ve servisler şehrimizn farklı semtlerinden öğrenciler rahat ulaşım sağlamaktadır.
Sportif Etkinlikler: Masa tenisi öncelik verdiğimiz alanlardandır. Okulumuzda ebru çalışmları yapılmkatadır.
Bilimsel Etkinlikler: Fen dersleri deneysel yöntemlerle işlenmekte, bilişim dersleri bilişim laboratuvarında işlenmekte ve derslerimizi bilimsel etkinliklerle zenginleştirmekteyiz.
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK proje çalışmaları okulumuzda her branşta yapılmkatadır.
Diğer Hususlar: Okulumuzda toplam kalite yönetimine uygun olarak eğitim yapılmaktadır.

WEB - https://necipfazlmamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - Rabia Ana Mahallesi. Atatürk Lisesi Cad. No171 25100/ERZURUM

Kütüphane Kitap Sayısı :2075
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Atatürk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yoncalık yerleşkesinin arkasındadır.

Adres - Rabia Ana Mahallesi. Atatürk Lisesi Cad. No171 25100/ERZURUM

Ulaşım Okulumuz Yakutiye ilçe merkezinde olup halk otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 10 dk yürüme mesafesindedir.